Samchem Lubricants Sdn. Bhd.
EN BM 華語

+609 - 560 2525

SERTAI KAMI SEKARANG

SERVIS

Shell LubeAdvisor

Shell LubeAdvisor telah direka khas untuk memberi berbagai sokongan bagi pelbagai saiz perniagaan dan aplikasi.

Dengan menggunakan kepakaran Shell, ia dapat membantu anda memperbaiki amalan penyelenggaraan dan pelincir, anda boleh meningkatkan produktiviti dan menghadkan downtime yang akhirnya boleh membawa kepada kelebihan berdaya saing.

Muat Turun Risalah (.PDF)
Shell LubeAnalyst

Perkhidmatan LubeAnalyst menyediakan pemeriksaan status pelincir dan jentera anda.

Ia adalah perkhidmatan pemantauan keadaan minyak yang bertujuan untuk memastikan perniagaan anda berjalan dengan lancar dengan membantu mengenalpasti minyak atau peralatan yang berpotensi untuk gagal berfungsi sebelum menjadi lebih kritikal.

Go to Portal

Muat Turun Risalah (.PDF)
Shell LubeCoach

Shell LubeCoach adalah program latihan komprehensif yang direka untuk memperkasakan kakitangan anda supaya dapat menyampaikan manfaat pelan pelincir yang direka dengan baik.

Pakar-pakar teknikal dengan pengalaman yang luas tentang produk akan menyampaikan program, berkongsi pangalaman dan pengetahuan rangkaian global Shell mereka.

Muat Turun Risalah (.PDF)
Shell LubeMatch

Shell LubeMatch adalah perkhidmatan online percuma yang membolehkan anda memilih pelincir yang sepadan untuk kenderaan dan peralatan anda.

Pada asalnya ia direka untuk digunakan oleh kakitangan teknikal Shell sendiri, kini kami telah menyediakan maklumat untuk pelanggan kami di seluruh dunia – memberi anda akses segera kepada pengkalan data untuk enjin, minyak pelincir dan minyak, termasuk kuantiti yang diperlukan dan selang masa penukaran minyak dan lain-lain.

LubeMatch

Muat Turun Risalah (.PDF)
Shell LubeVideocheck

Shell VideoCheck adalah alat gentian optik state-of-the-art yang membolehkan kami memeriksa komponen dalaman enjin utama termasuk kawasan yang tidak boleh diakses seperti kepala silinder, injap, dinding silinder dan omboh – tanpa merombak enjin.

Muat Turun Risalah (.PDF)