Samchem Lubricants Sdn. Bhd.
EN BM 華語

+609 - 560 2525

SERTAI KAMI SEKARANG

Kesihatan, Keselamatan, Keselamatan, dan Alam Sekitar (H.S.S.E.)

SAMCHEM GROUP SANGAT KOMITED DALAM MENYEDIAKAN PERSEKITARAN KERJA YANG SELAMAT DAN SIHAT UNTUK PEKERJANYA DI BAWAH DASAR H.S.S.E. KAMI.

Samchem Sdn Bhd, sebuah syarikat subsidiari Kumpulan Samchem dan merupakan ahli Majlis Industri Kimia Malaysia (CICM) dan adalah penandatangan kepada Penjagaan bertanggungjawab (satu inisiatif industri kimia dan diterima pakai oleh syarikat-syarikat kimia untuk meningkatkan secara berterusan keselamatan, kesihatan dan prestasi operasi alam sekitar dan produk mereka dan bertanggungjawab kepada kerisauan oleh orang ramai). Syarikat itu mempunyai Kesediaan Kecemasan dan mempersiapkan tindak balas oleh manusia, peralatan dan membangunkan prosedur untuk mengurangkan kesan kecemasan, mencegah dan mengurangkan kesan alam sekitar semasa kemalangan atau keadaan kecemasan.

Seorang Pengarah Operasi Kumpulan menyelia HSSE di semua cawangan Samchem Lubricants di Pantai Timur. Beliau dibantu oleh Penasihat Operasi yang berada di pejabat/stor utama di Semambu.

Samchem Lubricants juga komited untuk Goal Zero Shell - mesej mudah yang membantu memacu komitmen HSSE kami dan tidak memudaratkan manusia. Goal Zero bermakna bahawa kami mencapai tahap di mana tiada sebarang kecederaan dan kemalangan di semua lokasi operasi kami. Ia menunjukkan bahawa kami sentiasa berfikir tentang keselamatan, dan bagaimana kami menguruskan perniagaan.